Wow-saddles

WOW er en unik serie saler og den eneste modul-oppbygde salen i verden. Her kan man kjøpe en sal med tradisjonelt utseende og ved å kjøpe ulike deler endre salens egenskaper og utseende til å passe ulike hester, ryttere og disipliner.

Sete, paneler og kapper kan kjøpes separat og kan enkelt byttes om. Kombinert gir dette en sal med egenskaper for hesten og rytteren som er uslåelige!

WOW har allerede bevist at den er mer enn kapabel til å brukes på høyeste nivå i sportsgrener som Dressur, Sprang, Feltritt, Distanseritt og på Galoppbanen. 

Teknologien og konseptet som er brukt for å lage denne salen finnes ikke hos noen andre merker. WOW er helt unik og en sal som helt klart er fremtiden.
Dette er den eneste salen hvor man faktisk kan si at man kan ha gjennom hele hestens levetid, og om man skifter hest så må man i verste fall skifte ut et par deler. Den er basert på FLAIR – teknologien hvor panelene er fylt med luft. Dette gjør salen svært justerbar. I tillegg kan bomjernet skiftes.






Det unike FLAIR-systemet gjør at salen ikke gir trykkpunkter på ryggen til hesten, men fordeler seg hele tiden jevnt over hele bæreflaten. Det kan også justeres til å hjelpe på skjevheter hos både hest og rytter.

Selve saltreet er en unikt y-formet karbonfiber ramme. Den gir treet lengden og stiver det av i lengderetning. Styrken i treet er sentrert slik at den tillater at alle setene har en utrolig smal tvist, noe som gir mulighet for svært god kontakt med sjenkler og komfort og stabilitet for rytteren.


Saltreet er fleksibelt lateralt og kan svinge fra side til side foran slik at hesten får frihet til bevegelse av sine skuldre.

Mange hester som det normalt er vanskelig å finne sal til kan avhjelpes med WOW sine løsninger.
For eksempel hester med kort rygg hvor vi kan plassere et kortere panel på et større sete. Den jevne trykkfordelingen uten trykk-punkter kan uansett gjøre at det er bedre med en WOW-sal på en for kort rygg enn en tradisjonell sal, men den skal selvsagt tilpasses uansett. Setet kan også gjøres en halv tomme større bare ved å forme baksvisselen annerledes. Et flott alternativ for islandshester som jo ofte utgjør en stor utfordring når det gjelder sal og stilpasning av denne.

Hester med lang manke kan også utgjøre et problem fordi man med tradisjonelle saler her ofte vil bli sittende for langt fremme på ryggen i forhold til ”the sweet spot” hvor hesten bærer rytteren best. Dette løser WOW ved å ha paneler som utvides fremover og legger setet lenger bak der det skal være.
Også mange mennesker som har vanskelig for å finne en sal de er komfortabel med kan her velge og vrake i mange ulike alternativer av både seter og salkapper.

Farger: Når det gjelder farger på salen kan man i prinsippet velge selv. Man kan ha salen ensfarget eller ulike farger på ulike komponenter. Man kan til og med få salen med ”bling” og få festet krystaller i ønsket mønster der det er mulig. Jeg tar alltid med meg små fargeprøver som kunden kan se ved presentasjon av saler.

SETER:

Alle setene er som standard laget myke og behagelige, men i tillegg til de ulike sete-alternativene kan man spesialbestille setet med spesielle egenskaper:

”CC” Lady Seat: 

Dette setet har ekstra padding i front som skaper et mykt og komfortabelt støtabsorberende sete. Mange kvinner med problemer i bekkenet eller rygg nyter godt av dette setet.

Padded Wings: setet har ekstra padding ved salskjørtene som dekker stigbøylefestene. Dette gir mer støtte foran lårene og løfter rytterens tyngdepunkt noe bort ifra å klemme mot fronten på salen. Ved å kombinere denne med CC Lady seat, gir det en løsning som skaper større komfort for kvinner som føler ubehag i salen i dette området. 

Channel Seat: Dette er den ultimate løsningen for kvinner som lider av at salen skaper friksjon og eventuelt gnagsår nedentil. Enkelte kvinner har faktisk fått så store skader etter ridning at det er svært smertefullt for dem å fortsette. I dette setet lages det en kanal i setet fra fronten til midten som gjør at det ikke skapes trykk på steder hvor dette ikke er ønsket. 

D-rings:
D-ringer i front er standard, ved ønske om flere må dette spesifiseres.
 
 
 
 
NEW CONTINENTAL SEAT
Dette setet har sin design med utgangspunkt i Show-sal setet. Setet er videre enn Flat-seat setet og gir mer støtte på hver side av baksvisselen som er firkantet. Profilen føles ganske dyp på tre av kurvet type. Setet ligner litt på Shallow typen i profil men har større område å sitte på fordi baksvisselen ikke ender så brått.

Setestørrelser tilgjengelige: 16", 17", 18" og 19"
 
 
 

BOUNTY SEAT
Dette er en bredere type sete som gir mer støtte i baksvisselen og er mer generøst og kopp-formet for å tillate større rotasjon av bekkenet med en støtte mye lenger bak enn tradisjonelle saler.
 
 
 
 
 
Sete størrelser tilgjengelige: 16”, 17”, 18” og 19” 




EXTRA DEEP SEAT
Har en veldig høy og rund baksvissel med en dybde i innsvingt senter ”mage” som gir stor støtte, mest brukt av dressur ryttere.
 
 
 
 
 
Sete størrelser tilgjengelige: 16”, 17”, 18” og 19”




DEEP SEAT
Har en rund og høy baksvissel med et innsvingt senter ”mage” som gir støtte og hjelp til å sitte i riktig possisjon. Setet brukes like mye av dressur ryttere som av sprang ryttere fordi det gir en sikkerhet og følelse av å sitte sentrert.
 
 
 
Sete størrelser tilgjengelige: 16”, 17”, 18” og 19”
 
 


SHALLOW SEAT
Har en rund og lavere baksvissel med innsvingt senter ”mage” som gir støtte og hjelp til å sitte i riktig possisjon, men gir nok rom til å kunne skli bakover og over baksvisselen i sprang.
 
 
 
Sete størrelser tilgjengelige: 16”, 17”, 18” og 19”

 


FLAT SEAT
Har en firkantet baksvissel som ikke er innsvingt. Denne tillater rytteren å sitte lenger bak i setet når dette er nødvendig og den mangler støtten på sidene av setet.
 
 
 
 
Sete størrelser tilgjengelige: 16”, 17”, 18” og 19”


 


XC SEAT
Dette er et Cross Country sete som brukes til terrengridning. Det har en avslipt baksvissel som ikke er innsvingt og er formet slik at du kan sitte helt bak på forsvisselen uten å føle at du er presset bort ifra hesten. Bra over terrengritts hinder hvor man ofte må være fri fra salen og kunne skli bakover.
 
 
Sete størrelser tilgjengelige: 16”, 17”, 18” og 19”
 
 

SALKAPPER DRESSUR:

Salkapper til dressur kan man få både i tradisjonelt, slitesterkt hardt lær som har et tradisjonelt utseende eller quiltet, fòret mykt lær. Tradisjonelt hardt lær fungerer bra om du rir i et område hvor det er sannsynlig at du får mye sand som blåser opp og gnis inntil. For dem som ikke er så nøye med rengjøring og vedlikehold av salen vil også dette læret holde seg fint noe lenger.
Quiltet og fòret mykt lær gir en overlegen kontakt og følsomhet. Rytterens stabilitet av nedre del av benet er mye bedre fordi stigbøylereimene ikke sklir så lett på denne overflaten.

Husk at alle salkappene kan reguleres i to posisjoner. Det kan være nyttig om du har en ung hest og må bruke noe kortere stigbøyler. Du vinkler da bare kappene en posisjon frem slik at du får bedre plass bak kneblokken.
Her er også de to ulike stigbøylefestene nyttige. Når hesten kan bære seg selv bedre kan man flytte stigbøylene ett hakk bakover og også vinkle kappene tilbake i opprinnelig posisjon.
 

DRESSAGE GIANT FIXED BLOCK
Lengder tilgjengelige: Standard, +1” og +2”
Dette er en ren Dressur kappe. Den gir mer støtte til låret enn en standard fixed block kappe. Der er mer pute på toppen av kappen slik at den passer godt til ryttere med kortere lår. Denne kappen, som alternativet Giant High virkelig holde deg i setet når hesten har store bevegelser.
 












DRESSAGE GIANT HIGH FIXED BLOCK
Lengder tilgjengelige: Standard, +1” og +2”
Dette er en ren Dressur kappe. Denne har et høyere snitt for å gi støtte til lårene men utformingen ser ut til å passe for ryttere med standard til lange bein. Tanken bak denne puten er å få låret under den og unngå at kneet blir klemt inntil den. Den er et must om man har en hest med riktig store bevegelser. Jo mer vekt du legger på tåballene i stigbøylene jo mer vekt kan du holde i setet. Det høres rart ut, men bare prøv å se!
 










DRESSAGE MOVABLE BLOCK
Lengder tilgjengelige: -2”, -1”, Standard, +1” og +2”
Hvis du liker å drive med Turridning og kanskje til og med Sprang på lavt nivå sammen med Dressur er dette salkappen for deg. Den flyttbare puten gjør at du kan regulere støtten av kneet til der du foretrekker den. Du har valget mellom 7 ulike puter som tillater ulik støtte til de ulike disipliner.













DRESSAGE SERIOUSLY STRAIGHT
Lengder tilgjengelige: Standard, +2”
Dette er en seriøs Dressur kappe for ryttere som virkelig klarer å sitte med låret nesten vertikalt i forhold til bakken. Støtten og benstillingen du får av denne kappen er fantastisk. Ryttere som synes denne kappen er komfortabel vil sannsynlig også ønske å prøve våre ”Up and over” stigbøylereimer som befinner seg enda lenger bak enn det bakerste stigbøylefestet på salen.
 










DRESSAGE CONVENTIONAL
Lengder tilgjengelige: Standard, +2”
En tradisjonelt utseende Dressur kappe med en stor integrert pute under mykt, foret lær. Hoveddelen av kappen er laget av svært fleksibelt, oljet tradisjonelt lær. Ideelt for om man vil ha en sal med et mer konservativt utseende. Denne kappen kommer kun i tradisjonelt lær og er en enkel kappe selv om den ser ut til å være dobbel.
 











DRESSAGE STANDARD FIXED BLOCK
Lengder tilgjengelige: -2”, -1”, Standard, +1” og +2”
Denne vil passe ryttere som kun rir Dressur. Den har en ren, rett kappe og vil avdekke mer av hestens skulder. Knestøtten er mer positiv enn Movable Block Dressage modellen.
 














DRESSAGE DESIGNER ”ON FIRE”
Lengder tilgjengelige: Standard, +1” og +2”

Denne kappen kan man få med puten Giant, Giant High, Standard og Zero. Designen har fått sin inspirasjon fra populære, dyre håndvesker. Denne har definitivt er økt WOW – faktor som ikke forstyrrer funksjonen. Den er funksjonelt like gode som sine mindre ekstravagante partnere.











DRESSAGE THIGH FIXED BLOCK
Lengder tilgjengelige: -2”, -1”, Standard, +1” og +2”
Denne vil passe ryttere som ikke vil ha knestøtte, men som allikevel vil ha noe å legge låret inntil for stabilitet ved halvparader. Den vil også passe ryttere med lange lår.
 

















DRESSAGE GIANT FIXED NO BLOCK
Lengder tilgjengelige: -2”, -1”, Standard, +1” og +2”
Denne kappen er tilgjengelige i alle stilformer som en normal fastmontert pute er, det vil si – Dressur, VSD, Allround og Sprang. Den fastmonterte puten er erstattet av et mykt flatt fòret område for ryttere som ikke ønsker puter.
 
 










WOW-SALENES ALLROUND KAPPER:


VSD MOVABLE BLOCK
Lengder tilgjengelige: Standard, +1” og +2”
Denne Allround mot Dressur kappen er stilt fremover nok til å brukes til sprang, men er også rett nok til å vise frem skuldrene i Dressur. Denne kappen god til Allround for ryttere med korte bein som ikke trenger så mye kappe i front som en standard Allround kappe tilbyr. Brukt i bakerste posisjon fungerer den fint som ”showing/working hunter stil. 
 











VSD FIXED BLOCK
Lengder tilgjengelige: Standard, +1” og +2”

Denne kappen har en veldig god knepute for opplæring eller Sprang. VSD kappen er en tomme mer fremover kuttet enn Dressur, men er 5cm kortere. Den er et ypperlig valg for ryttere med korte lår eller hester som ikke har skuldre nok til snittet til en Allround.
 














GENERAL PURPOSE MOVABLE BLOCK
Lengder tilgjengelige: Standard, +1” og +2”

Dette er virkelig en kappe for alle disipliner mer muligheten for å flytte kneputen for Dressur eller skikkelig Sprang. Denne Allround kappen er like fremskutt som en Sprang kappe, i bakkant er den like rett som en Dressur kappe men 5cm kortere. Denne er et ypperlig valg for unge hester eller feltrittsryttere som ikke ønsker å måtte bytte om kapper mellom de ulike disiplinene.
 









GENERAL PURPOSE FIXED BLOCK
Lengder tilgjengelige: Standard, +1” og +2”
Denne kappen har en veldig god knepute til Sprang. Denne Allround kappen er like fremskutt som en Sprang kappe. I bakkant er den like rett som en Dressur kappe men 5cm kortere. Denne er et ypperlig valg for unge hester eller feltrittsryttere som ikke ønsker å måtte bytte om kapper mellom de ulike disiplinene.










HUNTER
Lengder tilgjengelige: Standard
Dette er en tradisjonelt utseende ”Hunting” kappe med en liten regulerbar blokk under veldig mykt fòret knepute. Læret kommer i ulike avtrykks-alternativer. Den kommer som standard med korte gjordreimer hvor gjorden festes opp under kappen, men kan også fås i lange Dressur reimer.
 
 








WOW SADDLES SPRANG KAPPER:


NEW CONTINENTAL FLAP
Lengder tilgjengelige: Standard
Basert på GP kappen med med mer polstring i kneputene og banan-formet blokk for mer støtte. Denne kappen gir et mykere og mer polstret grep under sprang. Kneblokkene festes med borrelås hvorav det tilbys flere ulike størrelser ettersom hva man foretrekker.
 
 








JUMPING FIXED BLOCK
Lengder tilgjengelige: Standard & +2
Dette er Sprangrytternes favoritt fordi den gir god støtte til låret uten å være i veien. Den bakre blokken er valgfri, men for den seriøse rytter gir den en god stopper for benet når det trengs.











JUMPING MOVABLE BLOCK
Lengder tilgjengelige: Standard & +2
Dette er en ”close contact” Sprang kappe som tilbyr en regulerbar støtteblokk for låret. Du vil virkelig føle deg svært sikker og nær hesten. Støtteblokken kan fjernes hvis ønskelig.












CROSS COUNTRY ”TAPNER”
Lengder tilgjengelige: -2”, -1”, Standard, +1” og +2”
Designet for 4 stjerners feltrittsrytter Paul Tapner, dette er nesten den samme som XC Wedge bortsett fra at lår støtten er annerledes og gir støtte fra toppen av låret og nesten ned til kneet. Den bakre blokken er valgfri. Denne kappen er ment for Feltritts – eller Sprangryttere (spesielt de med lange bein). Mer generøs i front enn Sprang kappen og mindre blokker til lår.
Denne kappen er ikke vanskelig å tilpasse lange bein.
 







CROSS COUNTRY WEDGE
Lengder tilgjengelige: Standard & +2
Wedge – blokken på denne kappen passer ryttere i ulike beinlengder. Det er så godt som ingen blokk på denne og den kommer kun til sin rett når man blir presset framover i landingen. Dette er en flott ”close contact” kappe til Terrengridning. Den bakre blokken er valgfri. Denne kappen er ment for Feltritts – eller Sprangryttere (spesielt de med lange bein). Mer generøs i front enn Sprang kappen og mindre blokker til lår.
Denne kappen er ikke vanskelig å tilpasse lange bein.
 
 





JUMPING CONVENTIONAL
Lengder tilgjengelige: Standard
Dette er en tradisjonelt utseende Sprang kappe med en liten regulerbar blokk som ligger under en veldig mykt fòret knepute. Det godt oljede tradisjonelle læret former seg raskt etter hestens konturer uten å måtte ”ris inn”.
 
 
 





THE EDGE SERIEN:

The Edge serien er en salserie med mer tradisjonelt utseende men med alle den patenterte WOW teknologien som har vist seg å øke bevegeligheten og forbedre utviklingen av muskler i hos hesten i alle disipliner.
 
THE EDGE SHOWJUMPER
En tradisjonell ”close contact” dobbel kappe med korte gjordreimer. Setet er smalnet av i front for å tillate en sits som er mer fremover som kreves i Sprang. Rytteren kan bruke normale stigbøylereimer. Man kan få gjordreimene i Dressur lengde om dette er ønskelig.
 









THE EDGE CLASSIC
Denne salen har en regulerbar blokk og har et smalt sete foran tvisten som gjør at rytteren blir plassert mer fremover i salen, noe som foretrekkes av mange Sprang ryttere. Salen har dobbel kappe som tillater både korte og lange gjordreimer. Blokken er festet med borrelås for å gi ulike plasserings muligheter. Det er også mulig å ha en bakre blokk om dette er ønskelig.







THE EDGE DRESSAGE
Lengder tilgjengelige: Standard, +1” & +2”

Denne salen har et dypt sete og en ”Giant high” knepute som er montert høyere enn notmalt. Setet og kappen er begge fastmontert og kan ikke flyttes eller byttes ut.
Mange menn foretrekker denne kombinasjonen av sete og kappe, blant annet Richard Davison og Wayne Channon. Setet som er dypt og ikke ekstra dypt tillater at bekkenet beveges noe bakover. Vi kan også produsere salen med ekstra dypt sete, men husk at denne salen ikke gir deg muligheten til å skifte ut kapper eller sete som du kan med WOW-salene.







THE EDGE SHOWING
Denne salen er laget i hud av høyeste kvalitet. Den er utstyrt med to stigbøylefester for å tillate muligheten for både Sprang og bakkearbeid. Salen har tradisjonelle korte gjordreimer, men både point-strap og balance – strap kan legges til ved hjelp av en enkel bolt.
Setet er designet for at beina skal ligge nærmest mulig hesten og har minimalt med ting som kan skape bulker under lårene. Den er også ganske flat og kan dermed imøtekomme ryttere av ulike størrelser og former. Setet er laget av en hel bit med lær og har ingen sømmer som kan slites eller forårsake ubehag.



 




ANDRE SALTYPER TILGJENGELIGE:


AUSTRALIAN STOCK SADDLE
Lengder tilgjengelige: Standard & +2”
Denne salen er fantastisk til turridning eller sport som Polo. Man føler stor sikkerhet på grunn av ”ørene” (Pollies) i front. Her kan du lene deg ut for å lukke eller åpne porter uten å være redd for å ende opp på bakken.














BAROQUE FIXED BLOCK
Lengder tilgjengelige: Standard 
Denne salen er designet etter typen Relvas og du kan bruke alle sete-alternativene i kombinasjon med denne kappen. Om du er ute etter en sal med klassisk og tradisjonelt utseende med WOW’s teknologiske fordeler så er dette salen for deg.













BAROQUE MOVABLE BLOCK
Lengder tilgjengelige: Standard
Som Baroque fixed block så tilbyr også denne kappen klassisk utseende med moderne egenskaper. Blokken (om man vil ha den) kan flyttes på ved hjelp av borrelås og settes i den posisjonen du ønsker.














WESTERN ROUND & SQUARE SKIRT
Som den engelske WOW-salen er WOW Western svært komfortabel i tillegg til å ha en del unike patenterte trekk.

Lateral fleksjon
Treet er fleksibelt helt i front foran rytteren og vris fra side til side noe som tillater et stille sete og samtidig full skulderfrihet.

Utskiftbare bomjern
Treets vidde i front kan reguleres ved å skifte ut bomjernet i front under hornet. Den kan derfor tilpasses til både høye og lave manker.

Utskiftbare bukke-puter. 
”Bukke-putene” på hver side av hornet kan skiftes ut og fås i flere størrelser. Salen veier bare en brøkdel av tradisjonelle Western-saler noe som er populært hos de fleste Weatern-ryttere.

Utskiftbare gjordreimer og fendere
Salen kan fås med engelsk gjord-løsning eller Western cinch gjord-løsning. Fenderne eller stigbøylene festes som på engelske saler til stigbøylefester som kommer i to posisjoner slik at man kan velge om man vil ha beinet i en fremre eller bakre posisjon. Dette gir også muligheten for en mer sikrere stigbøyle som kan koble seg av som ikke finnes på tradisjonelle Western-saler.


RACEX
Dette er en veddeløpssal eller montè-sal, som har imponert ved at hestene som bruker den har vist stor forskjell i steglengde og muskelutvikling.
Salen har WOW sine unike egenskaper men er designet spesielt for å veie mindre. Den er et velkomment alternativ til de delvis bomløse salene som ikke er bra for hestens rygg innen racing.
Salen er utviklet og testet med WOW’s egen trykktester, som viser at man bør kunne øke prestasjonen til en løpshest ved bruk av denne salen.



WOW TILBEHØR:

Tilbehøret til salen som er produsert av WOW har også en unik design og er utviklet ut ifra forskning og erfaring for å gi mest mulig frihet til bevegelse for hesten.
 
NEW WOW SWAROVSKI FLY FRINGE
Denne nye WOW Swarovski øre-hetten med rundt 170 ekte Swarovski krystaller er det ultimate Bling-tilbehør!
 
Den er ikke bare vakker men også funksjonell. Den kan brukes med eller uten pannebåndet på hodelaget ditt ettersom der er hull hvor man kan tre den inn på nakkestykket. 
Den kan fås med eller uten ører og med eller uten hull i øre-delen. Om hesten din lett distraheres av lyder er den et godt alternativ.
 
Den kommer i to størrelser for pannebåndet og to størrelser for ørene. 3,5" - 4" er størrelse medium, 4,5" - 5" er størrelse large. Ører i opptil størrelse 6" er medium, mens 7" er large og fås altså med eller uten hull. Den kan også fås uten Bling.
 
Fordi den er i lær er den tyngre og beveger seg ikke på samme måten som andre øre-hetter, den ligger mer stille og stabilt.

NY MYK H-GJORD

Denne gjorden gir fantastisk god stabilitet for salen uten at den må strammes hardt.
Trykket fordeles over Sternum (brustbeinet) i stedet for Pectoralis (brystmusklene) og gir mulighet for bedre bevegelse av forparten. Den kan også i kombineres med en ”fore-girth”, en gjordstropp som legges ekstra langt frem for å hindre salen i å gli fremover på hester hvor dette er et problem.
De tynne men brede stroppene er designet for hester med gjordleiet langt fremme hvor en tradisjonell gjord gjerne vil klemme inntil albuen, komme i konflikt med denne og hindre bevegelse.
De myke stroppene vil reagere som om de var en del av hestens hud og rulle vekk fra trykket i stedet for imot det.

Gjorden er tilgjengelig i størrelsene: 60cm, 65cm, 70cm, 75cm og 80cm

Læret på oversiden er tradisjonelt lær og kommer i fargene svart eller brun, mens læret på det myke panelet kan fås i den fargen man ønsker for å matche salen.


POLSTRET H-GJORD

Denne gjorden har samme gode egenskaper som ”myk H-gjord”, med unntak av de spesielle, myke stroppene.

Gjorden er tilgjengelig i størrelsene: 60cm, 65cm, 70cm, 75cm og 80cm

Læret på oversiden er tradisjonelt lær og kommer i fargene svart eller brun, mens læret på det myke panelet kan fås i den fargen man ønsker for å matche salen.


POLSTRET H-GJORD MED PLATE

Denne gjorden kan kjøpes komplett eller man kan kjøpe bare platen og skifte den ut med stropper fra en vanlig H-gjord om man allerede har en slik.

Gjorden er tilgjengelig i størrelsene: 60cm, 65cm, 70cm, 75cm og 80cm

Læret på oversiden er tradisjonelt lær og kommer i fargene svart eller brun, mens læret på det myke panelet kan fås i den fargen man ønsker for å matche salen.




POLSTRET RETT GJORD

Gjorden er tilgjengelig i størrelsene: 55cm, 60cm, 65cm, 70cm, 75cm, 80cm og 85cm

Læret på oversiden er tradisjonelt lær og kommer i fargene svart eller brun, mens læret på det myke panelet kan fås i den fargen man ønsker for å matche salen.









POLSTRET KURVET GJORD

Gjorden er tilgjengelig i størrelsene: 55cm, 60cm, 65cm, 70cm, 75cm, og 80cm

Læret på oversiden er tradisjonelt lær og kommer i fargene svart eller brun, mens læret på det myke panelet kan fås i den fargen man ønsker for å matche salen.








POLSTRET GJORD MED PLATE

Gjorden er tilgjengelig i størrelsene: 55cm, 60cm, 65cm, 70cm, 75cm, og 80cm

Læret på oversiden er tradisjonelt lær og kommer i fargene svart eller brun, mens læret på det myke panelet kan fås i den fargen man ønsker for å matche salen.









STIGBØYLEREIMER

Reimene er tilgjengelig i størrelsene: 45cm, 50cm, 55cm, 60cm, 65cm, 70cm, 75cm og 80cm 

Disse kommer som standard i fargene brunt og svart, men kan spesialbestilles i andre farger om ønskelig.









Publiseringsløsning levert av UENO

Copyright © 2014-2021 Dyrisk Helse